Friday, June 7, 2013

3 comments:

Unknown said...

γεια σας που μπορω να βρω το e-mail του captor σας lallasgr θελω να τον ρωτησω για μια σειρα που μονο αυτος εχει

Unknown said...

Θα ρωτήσω και θα σου πω.

Unknown said...

Γεια σας θα ηθελα να μαθω γιατι δεν θα ξανα λειτουργησε ο τρακερ σας , αν θα ανεβενουν ολα τα πακετα που υπηρχαν στον τρακερ σας και εδω ή που μπροουμε να τα βρουμε ολα αφου εκλησε ο τρακερ (δυστοιχως) επισης γιατι κλεισατε το hub σας ; Εκει τα ειχα ολα ο captor σας lallasgr τωρα που θα τον βρω για να μου τα δωσει και μενα εστω με ενα τροπο ;
Ευχαριστω πολυ.

Αγαπητοί μας φίλες/οι

Η κούραση πολλών από τα μέλη της Ft4U από την πολυετή καθημερινή προσφορά αλλά και οι διαρκώς αυξανόμενες προσωπικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, μας οδήγησαν στην λήψη κάποιων αποφάσεων αναφορικά με την ομάδα. Έτσι, με δεδομένο την αδρανοποίηση αρκετών μελών μας, αναγκαζόμαστε να προβούμε σε αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, πράγμα που σημαίνει ότι πλέον δεν θα μπορεί να υπάρχει η οργανωμένη κάλυψη σειρών, εκπομπών και αθλητικών μεταδόσεων της τηλεόρασης, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα και καθ' όλα τα χρόνια της διαδυκτιακής παρουσίας μας.

Επιπρόσθετα, για τον ίδιο ακριβώς λόγο ο χώρος που δημιουργήθηκε από εμάς, το tzaba.tv στις 20 Αυγούστου θα κλείσει οριστικά. Όπως καταλαβαίνετε τα εναπομείναντα μέλη είναι αδύνατον να "σηκώσουν" το βάρος της λειτουργίας του τράκερ.

Η Ft4U ως ομάδα θα συνεχίσει φυσικά να υφίσταται, γιατί πάνω απ όλα, για όλους εμάς, τα μέλη της, είναι ιδέα και αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Για τα νέα της ομάδας μας, από εδώ και στο εξής, παρακαλείσθε να επισκέπτεστε την παρούσα σελίδα

Τέλος, μιας και όπως αναφέρθηκε ήδη, το tzaba.tv σε λίγες μέρες θα αποτελεί παρελθόν, πρέπει να πούμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ σε όλους εσάς, τους χρήστες του τράκερ, που μας ακολουθήσατε και στηρίξατε με την συμμετοχή σας την προσπάθειά μας. Χωρίς εσάς, τα σχόλιά σας, τις παρατηρήσεις σας και τις επιθυμίες σας, όλη αυτή η προσπάθεια έστω και το σύντομο χρονικό διάστημα που ήμασταν online δεν θα είχε καμία απολύτως αξία.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ