
Περιγραφή
Επισκεφθήκαμε ένα από τα πιο super deli-restaurant της Αθήνας. Ένα χώρο μοντέρνο, εντυπωσιακό και με μια εξαιρετική συλλογή ευρωπαϊκών ντελικατέσεν. Αφού ήπιαμε το καφεδάκι μας και κάναμε τα απαραίτητα ψώνια της ημέρας, πεινάσαμε και είπαμε στο σεφ Νίκο Γεράνη να μας ετοιμάσει κάτι γρήγορο και πολύ γευστικό. «Tagliolini al tartufo», η συνταγή της ημέρας, αποκλειστικά για την εκπομπή.
Τέλος, το κόκκινο φεγγάρι της Καλλιθέας μας μάγεψε. Όχι μόνο με τη θέα του, αλλά και με την εκπληκτική και μοναδική του γεύση. O Petrini Danilo μας μιλά για τη φιλοσοφία του μαγευτικού φεγγαριού, ενώ μας παρουσιάζει τη χαρακτηριστική συνταγή «Fettuccine al fredo».
VagATV
No comments:
Post a Comment